תבלינים: מלח ים אטלנטי, פלפל שחור גרוס, כורכום, כמון, זרעי כוסברה טחונים
אופן ההכנה:
לייבש את הבמיה בתנור כשעה בחום של 120 מעלות. בגובה 2/3 של התנור.
לחמם סיר עמוק שטוח עם 2 כפות שמן זית, לפרוס את השום לרצועות לטגן כחצי דקה. לפרוס את הסלרי דק, להוסיף למחבת ולערבב היטב עם כוס מים ותבלינים: כפית כמון, כפית זרעי כוסברה טחונים, כפית מלח, חצי כפית כורכום וקורט פלפל שחור. לבשל יחד כ10 דקות על אש גבוהה.
להוסיף זוקיני חתוך לחצי ירח, שעועית ירוקה, ברוקולי, אפונה, במיה ומיץ מלימון 1-2 לימון סחוט טרי. לערבב היטב ולבשל יחד כ5-7 דקות נוספות. לקצוץ דק את הכוסברה ולהוסיפה כשמכבים את האש. לערבב.