רביולי סלק במילוי ארטישוק ופקאן

מתכון טבעוני ללא גלוטן

רביולי סלק במילוי ארטישוק ופקאן
רביולי סלק במילוי ארטישוק ופקאן
מצרכים:
2 סלקים גדולים
4 יחידות לבבות ארטישוק קפואות (להפשיר)
2 שיני שום
חופן פטרוזיליה
רבע כוס פקאן
8 עלי בזיליקום
1 לימון
שמן זית
חופן טימין טרי
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לקלף את הסלקים ולבשל בסיר עם מים כ20 דק (עד ריכוך קל)
לסנן ולקרר. בעזרת מנדולינה/; סלייסר לחתוך דק את הסלק לפרוסות
הכנת המילוי:
במעבד מזון לקצוץ את הארטישוק המופשר
עם 2 שיני שום, מיץ מלימון שלם, פטרוזיליה, בזיליקום,
4 כפות  שמן זית, פקאן וחצי כפית מלח.
בעזרת כפית/ שקית זילוף להניח מעט מתערובת המילוי
על פרוסה של סלק, לקפל לחצי ירח ולהדק היטב.
לאחר שהכנתם את כל הסלקים להניח על צלחת יפה
לפזר מעל שמן זית, עלי טימין טרי,  פלפל שחור גרוס ומלח ים אטלנטי.