סלט גזר מרוקאי בריא

סלט קל הכנה, טעים ובריא
מצרכים:
4 גזרים מבושלים חתוכים לטבעות (עיגולים) בעובי של כ1 ס”מ.
2 שיני שום כתושות
חצי כפית כמון
כף שמן זית
כף מיץ מלימון טרי
תבלינים: מלח, פלפל שחור
חופן פטרוזיליה קצוצה (אפשר להמיר בכוסברה)
אופן ההכנה:
לבשל בסיר עם מים ומעט מלח את הגזרים כ10 דקות בערך, עד לחצי ריכוך. לסנן ולקרר.
בקערה לערבב את הגזרים ויתר המרכיבים:
שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה, מלח, כמון, פלפל שחור.
לתקן תיבול במידת הצורך.
מומלץ: להוסיף כף עריסה/ סחוג לסלט!