מאפינס קינואה, פטריות וזוקיני

מיני פשטידות אישיות ללא גלוטן

מצרכים:

2.5 כוסות קינואה לבנה מבושלת (1 כוס לפני בישול)
1 זוקיני
1 גזר
1 בצל לבן
סלסילת פטריות שמפניון
3 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
כף שמן זית
כף שטוחה מלח
חצי כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
לבשל כוס קינואה לבנה. לקרר
לקצוץ בצל לבן לקוביות, לקצוץ דק פטריות.
לחמם מחבת גדולה עם כף שמן זית.
לאדות את הבצל עד השחמה. להוסיף את הפטריות ולאדות יחד כ5 דקות. לקרר
לגרד בפמפייה בחלקה העבה גזר וזוקיני עם קליפתו.
בקערה גדולה להניח את הקינואה המוכנה (2.5 כוסות לאחר בישול)
את הבצל והפטריות המאודים, גזר וזוקיני מגורדים, טחינה גולמית ותבלינים (מלח ואגוז מוסקט).
לערבב היטב ותת למסה לנוח כחצי שעה. לתקן תיבול במידת הצורך.
לחמם תנור ל180 מעלות.
להעביר את המסה לתבניות סיליקון אישיות, להדק היטב.
לפזר שומשום למעלה ולאפות כ25-30 דקות בחום של 180 מעלות.