אטריות אורז בר שחור עם פטריות ועשבי תבלין

מצרכים:
חבילת אטריות אורז שחורות
סלסילת פטריות פורטובלו
סלסילת פטריות שי- מג’י לבנות ו/או חומות
1/2 כרישה
חופן נענע
חופן כוסברה
2 גבעולי בצל ירוק
לרוטב:
1/4 כוס סויה
כפית סילאן
כפית שמן שומשום
כף ג’ינג’ר טרי מגורד
חצי כפית צ’ילי גרוס
אופן ההכנה:
לבשל את האטריות לפי הוראות יצרן (בערך 5 דקות במים רותחים עד ריכוך) לסנן ולקרר
לפרוס את הכרישה דק. לחתוך את הפטריות גס.
לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית.
לטגן את הכרישה כ2 דקות. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ יחד עוד 4-5 דקות. לקרר.
לקצוץ את הירק: נענע, כוסברה.
בקערה לערבב את מרכיבי המנה: אטריות, בצל ופטריות לאחר הקפצה, עשבי תבלין: נענע, כוסברה.
להכין את הרוטב ולערבב היטב בצנצנת.
ליצוק את הרוטב על המנה ולעטר בבצל ירוק פרוס לעיגולים דקים.